foto

Edie Kurzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Judy & Punch
2015 Utajená řeka (TV film)
2010 Matching Jack
South Solitary
2005 Vezmi to i z druhé stránky
2003 Horseplay
2001 Zkouška věrnosti
2000 Moje matka Frank
1999 Divoká země
1997 Lizzie je poklad
1996 Dead Heart
Lilian's Story
1989 Cappuccino
1980 Stir

TV seriály

2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Please Like Me (TV seriál)
Souvlaki (S04E06)
Burrito Bowl (S04E05)
Degustation (S04E04)
další epizody (6)
2009 Snake Tales (TV seriál)
1998 The Violent Earth (TV seriál)

Dokumentární

2015 Women He's Undressed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky