foto

Alexej Zujev

  • nar. 28.1.1968 (53 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vstreča. Glazami angelov
2017 Ničej
2016 Zakroj glaza
2007 Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
1996 Pionerka Meri Pikford
Ruské impérium: Začátek 2.
1993 Nasťa

TV seriály

2018 Svaďby i razvody (TV seriál)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Sredstvo ot razluki (TV seriál)
2013 Prostaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Pojezdka na more (E02)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Peresečenija (S06E05)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Mečta (S01E06)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Sestrička s togo sveta (E14)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky