foto

Akiva Goldsman

  • nar. 7.7.1962 (55 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Stephanie
2014 Zimní příběh

TV seriály

2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Context Is For Kings (E03)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Na druhé straně 2 (S02E23)
Na druhé straně 1 (S02E22)
2009 Kings (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nový den ve starém městě (S02E01)
Noční můry (S01E17)

Dokumentární

2015 Průlomové objevy (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Star Trek: Do temnoty
2009 Star Trek

TV seriály

2006 Studio 60 (TV seriál)
Pilot (E01)

Dokumentární

2012 Conteurs d'Images
2011 Finding Joe
2004 About Science Fiction and Robots
2002 Hollywood, Inc. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(45)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace