foto

Meghan Markle

  • nar. 4.8.1981 (37 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Meghan se narodila 4. srpna 1981 v Kalifornském Los Angeles. Její matka je afroameričanka a otec v sobě nese geny Holanďana a Ira. Odtud tedy pochází její exotický zevnějšek. Vystudovala Alumna of Norwestern University a poté pracovala pro americkou ambasádu v Buenos Aires.

První hereckou příležitost dostala v epizodní roličce v seriálu GENREAL HOSPITAL. Postupně nasbírala menší role i v několika dalších seriálech jako BEZE STOPY, remaku 90210 nebo CSI: NEW YORK. Dokonce se objevila i v malé roličce ve filmu NĚCO JAKO LÁSKA.

Objevila se i v soutěži DEAL OR NO DEAL, která se objevila i v ČR jako Ber nebo neber. Vystupovala tam necelý rok a poté show opustila. V roce 2009 se objevila ve dvou epizodách seriálu FRINGE jako FBI agentka Amy Jessup.

Od roku 2010 se začala objevovat v menších rolích ve filmu. Zahrála si v NEZAPOMEŇ NA MĚ, DOSTAŇ HO TAM nebo ŠÉFOVÉ NA ZABITÍ. Pořádnou roli dostala až v právnickém seriálu SUITS, kde hraje atraktivní asistentku Rachel Zane.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dater's Handbook (TV film)
2015 Anti-Social
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
2013 Random Encounters
2012 Dysfunctional Friends
2011 Šéfové na zabití
2010 Boys and Girls Guide to Getting Down, The (TV film)
Dostaň ho tam
Nezapomeň na mě
The Candidate
2008 Good Behavior (TV film)
The Apostles (TV film)
2006 Podvod (TV film)
2005 Něco jako láska

TV seriály

2018 Kravaťáci (TV seriál)
Hard Truths (S07E11)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Donna (S07E10)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
další epizody (16)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (16)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Mea Culpa (S05E08)
další epizody (16)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (16)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (10)
Castle na zabití (TV seriál)
Vraždy podle pohádky (S04E17)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
Fiktivní společnost (S01E10)
další epizody (12)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Duch (S08E20)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Bounce Test (S01E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Noc vytoužených úlovků (S02E02)
Nový den ve starém městě (S02E01)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Fight Knight (E14)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vražda ve znamení Blues (S03E07)
2005 Cuts (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2019 Kate v Meghan: Princesses at War? (TV film) - a.z.
Meghan and Harry Plus One (TV film)
Meghan and the Markles: A Family at War (TV film) - a.z.
2018 Harry & Meghan: Royal Rebels (TV film) - a.z.
Harry a Meghan: Královská svatba (TV film)
Meghan Markle - Die Rolle ihres Lebens (TV film)
Prince Harry & Meghan: Truly, Madly, Deeply
Projekt: Královská svatba (TV film)
Svatba Harryho a Meghan (TV film)

Host

TV pořady

2018 E! Královská svatba: shrnutí (TV pořad)
Královská svatba (TV pořad)
2015 Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
2005 Deal or No Deal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(116)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace