foto

Horst Vincon

  • nar. 1927
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
1973 Die geheimen Papiere des Pentagon
1962 Nicht zuhören, meine Damen! (TV film)

TV seriály

1996 Bruder Esel (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

1985 Gipfeltreffen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky