foto

Joshua Bitton

  • nar. 19.12.1973 (46 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Small Engine Repair
2019 The Diggers
The Tangle
2015 The Dramatics: A Comedy
2013 Chasseur
2012 For the Love of Money
2011 Moje krásná učitelka
2008 Against the Grain
2007 Gordon Glass
Man, The (TV film)
2006 Lenexa, 1 Mile
Sklapni a zpívej
2004 Lovci pokladů
2002 Returning Mickey Stern

TV seriály

2020 V plamenech (TV seriál)
Chlapské problémy (S01E05)
Otrava (S01E02)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Dead Inside (S02E04)
2018 One Dollar (TV seriál)
Reverie (TV seriál)
Apertus (E01)
Bosch (TV seriál)
Víno mládí (S04E06)
2017 Americký vandal (TV seriál)
Nailed (S01E03)
Flaked (TV seriál)
Day Five (S02E05)
The Last Tycoon (TV seriál)
Nobody Recasts Like Monroe (E02)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Samson and Delilah (E06)
A Dark Crate (E03)
Subtle Beast (E02)
další epizody (4)
Lucifer (TV seriál)
Monstrum (S02E06)
Daredevil (TV seriál)
Halíř a desetník (S02E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Hudba pro mé uši (S03E08)
Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Reality show (S04E13)
Mentalista (TV seriál)
Bílé orchideje (S07E13)
Hnědý chlupatý koberec (S07E12)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Kobra (S02E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S09E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Long Road Home (S14E17)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Největší fanynka (S06E04)
Přísně tajné (S06E03)
2012 Vegas (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Celá pravda (S02E21)
Vzpomínky (TV seriál)
Allegiances (S01E19)
Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Poker Face (S01E05)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dítě jako důkaz (S02E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S02E19)
Mentalista (TV seriál)
Malá rudá knížka (S04E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Officer Involved (S08E04)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Pharmacy Double/Bullet Train (E01)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Fathers and Sons (S01E12)
Hatless (S01E09)
The Pacific (TV seriál)
Peleliu Hills (E07)
Melbourne (E03)
Basilone (E02)
další epizody (4)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na pravdu se přijde (S01E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Elizabeth (S01E02)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky