foto

Maru Valdivielso

  • nar. 3.5.1964 (55 let)
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Efecto millennial
El Beso
Veronika
2015 Adam Peiper
Venki
2013 No mires ahí
2005 Druhé kolo
Películas para no dormir: Cuento de navidad (TV film)
2004 Chatarra
Romasanta: Hon na vlkodlaka
2003 Eres mi héroe
Monica (TV film)
2002 Clara (TV film)
2000 Kasbah
Prožij to naplno!
1998 Milenci ze severního pólu
1994 Lazos (TV film)
1990 Barcelona Lamento
1988 Iguana
SSS
1987 Mahulena, zlatá panna
1985 Sahara

TV seriály

2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2000 El grupo (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1992 Oro y el barro, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky