foto

Peter Gerža

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Svedectvá dávnych čias (TV film)
2011 Televízia po slovensky (TV seriál)
2009 Něžná ’89 (TV film)
2002 Nie je jama ako jama (TV film)
1998 Deti vypovedajú (TV film)
Dvaja muži z Terchovej (TV film)
1997 Turčianski zemani dnes (TV film)
1990 Speculum mundi (TV film)
Vzor č. 14 (TV film)
1988 Kontakty architektúry (TV film)
Portrét portrétu (TV film)
Premeny maľby a maľba premien (TV film)
1985 Architekt spomína (TV film)
Ester Šimerová-Martinčeková (TV film)

TV pořady

2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
2005 Pošta pro tebe (TV pořad)
2004 Pošta pre teba (TV pořad)
2000 Hotel Devín a jeho hostia (TV pořad)
1996 Zábavný televízny archív (TV pořad)
1988 Cítim (TV pořad)
1984 Slniečko (TV pořad)
1970 Filmárik a Filmuška (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2014 Svedectvá dávnych čias (TV film)
1998 Deti vypovedajú (TV film)
Dvaja muži z Terchovej (TV film)
1997 Nad pamäťou histórie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky