foto

Karin Bergquist

  • nar. 11.4.1975 (44 let)
    Kungälv, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Förtroligheten
Zločiny z vášně: Růže, polibky a smrt (TV film)
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV film)
Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV film)
Zvířátka, co jsem zabil loni v létě
2011 Hotell Gyllene Knorren - filmen
2010 Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2008 Ať vejde ten pravý
2006 Keillers park

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 4 (S01E04)
2013 Wallander (TV seriál)
Sveket (S03E03)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Blodsband (S01E11)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky