foto

Joy Osmanski

  • nar. 29.10.1975 (44 let)
    Seoul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I Will Make You Mine
2017 Dead Night
Shot
2016 Gorgeous Morons (TV film)
Superpowerless
2013 Wedding Palace
2012 Daylight Savings
2011 Family Album (TV film)
Surrogate Valentine
2010 Nathan vs. Nurture (TV film)
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Loudilové
White on Rice
2008 Five Year Plan (TV film)

TV seriály

2020 Duncanville (TV seriál)
Sister, Wife (S01E06)
Fridgy (S01E05)
Witch Day (S01E04)
další epizody (4)
Stargirl (TV seriál)
S.T.R.I.P.E. (E02)
Pilot (E01)
Magnum P.I. (TV seriál)
A Game of Cat and Mouse (S02E14)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Breakdown (S02E17)
Shameless (TV seriál)
Los Diablos! (S09E10)
BOOOOOOOOOOOONE! (S09E09)
The Apple Doesn't Fall Far from the Alibi (S09E08)
2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Platýs! (S02E10)
Žádná rodina není dokonalá (S02E01)
The Fosters (TV seriál)
Just Say Yes (S05E18)
Mother's Day (S05E15)
Scars (S05E14)
další epizody (4)
Will a Grace (TV seriál)
Where in the World Is Karen Walker? (S10E02)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Divné nebo jenom neohleduplné? (S01E07)
„Smysl pro detail“ (S01E06)
Prdící sexturista (S01E04)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
Some Like It Hot Mess (S03E06)
2016 Lucifer (TV seriál)
I ty, doktorko? (S01E08)
Parťák (S01E07)
Zrůdno (TV seriál)
Znovu 20 (TV seriál)
A Kiss Is Just a Kiss (S03E01)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Intoxicated Intern (S01E17)
Devious Maids (TV seriál)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
Whiplash (S03E10)
další epizody (4)
Stoupenci zla (TV seriál)
Na ráně (S03E03)
V úzkých (S03E02)
Prozíravost (TV seriál)
Brainstorm (S03E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý z New Yorku (S07E22)
2014 Kingdom (TV seriál)
The Gentle Slope (S01E08)
Mulaney (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Run Joe Into Detention (S03E03)
2013 Kirstie (TV seriál)
Legit (TV seriál)
Save Me (TV seriál)
Holier Than Thou (E07)
Heavenly Hostess (E06)
Whatever the Weather (E05)
další epizody (6)
2012 Next Caller (TV seriál)
2011 Allen Gregory (TV seriál)
Chaos (TV seriál)
Good Job, Thanks! (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
A League of Their Owen (S02E09)
The Pickup (S02E08)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Škatule, škatule (S01E09)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Waitress Is Getting Married (S05E05)
Vražedná čísla (TV seriál)
Perfektní zločiny (S05E22)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
A vody veliké rozlily se všude... (S05E03)
Tam pod nebeskou bání – 1. část (S05E01)
Studie svobody 1/2 (S04E16)
další epizody (4)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
Jádro pudla (S04E04)
Ať pravda zabolí (S04E03)
další epizody (4)
2006 The Loop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky