foto

Evelyn Palek

  • nar. 11.3.1955 (65 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Riziko smrti (TV film)
1978 Sachrang (TV film)
1976 Tatort - Fortuna III (TV film)
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
Ich denk', mich tritt ein Pferd
1974 Der gestohlene Himmel

TV seriály

2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Oh, dieser Vater (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky