foto

Paul Knight

  • nar. 17.5.1973 (47 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 In Darkness
2017 Diana a já (TV film)
2014 Glasgow Girls
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2011 Sbohem Berlíne (TV film)
Stolen (TV film)
2010 Prvňák
2009 Heartless
2008 Králova přízeň
2005 Last Rights (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
Nine Lives
2000 Two Days, Nine Lives

TV seriály

2020 Deadwater Fell (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2019 Oběť (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Šok (S05E05)
Smyčka (S05E04)
další epizody (6)
2018 Deep State (TV seriál)
White Noise (S01E07)
Stories (S01E06)
Merger (S01E05)
Nevinní (TV seriál)
Not the Only Freak in Town (E06)
Passionate Amateur (E05)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Prey (TV seriál)
Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Ripper Street (TV seriál)
The Incontrovertible Truth (S03E06)
Heavy Boots (S03E05)
Ashes and Diamonds (S03E03)
2013 Drákula (TV seriál)
Ďáblův valčík (E05)
Krev znamená život (E01)
The Politician's Husband (TV seriál)
2012 Komplicové (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
Mister Eleven (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S08E04)
Epizoda 3 (S08E03)
2008 The Fixer (TV seriál)
Umučení (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (4)
2003 Červené barety (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (6)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky