foto

Ivana Milbachová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Hezké chvilky bez záruky
Uzavřená společnost (studentský film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
1996 Jakub a Modřínka (TV film)
1985 Tchyně (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Když můžu, pomůžu (S02E35)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Umění dabingu (TV pořad)