foto

William Nicholson

  • nar. 1948
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Hope Gap
2017 Nádech pro lásku
2015 Everest
2014 Nezlomný
2013 Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě
2012 Bídníci
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
2000 Gladiátor
1999 Indián
1997 Světlo z ohně
1995 První rytíř
1994 Nell
1993 Krajina stínů - scénář, divadelní hra
1992 Sarafina!
Soukromá záležitost (TV film)
1990 The March
1987 Life Story (TV film)
1985 Shadowlands (TV film)
1983 Martin Luther, Heretic (TV film)

TV seriály

1985 Screen Two (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Hope Gap
1997 Světlo z ohně

Dokumentární

1976 Everyman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce