foto

Stéphane Clavier

  • nar. 15.3.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Frères à demi (TV film)
2011 A dix minutes des naturistes (TV film)
2007 Je hais les vacances (TV film)
2004 3 garçons, 1 fille, 2 mariages (TV film)
Si j'étais elle (TV film)
2003 Miláček Rita
2002 Šéf na míru (TV film)
2001 Divin enfant, Le (TV film)
1998 Voie est libre, La
1991 Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
1986 Torero hallucinogène

TV seriály

2016 Famille d'accueil (TV seriál)
Sous emprise (S14E02)
L'Enfant de la rue (S14E01)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Doc Martin (TV seriál)
La Baronne de Port-Garrec (S02E03)
Que fait la police ? (S02E02)
Le Retour de l'enfant prodigue (S02E01)
2010 Nováčci (TV seriál)
Corps étrangers (S04E08)
La Tentation d'Alex (S04E07)
Amour fou (S04E05)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)
2006 Alice a Charlie (TV seriál)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Miláček Rita
1998 Voie est libre, La
1986 Torero hallucinogène

TV seriály

2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky