foto

Gary Hetherington

  • nar. 9.1.1941 (77 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Darrow & Darrow 3 (TV film)
2016 Season's Greetings (TV film)
2015 The Driftless Area
The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
2007 Last Trimester, The (TV film)
2006 Rodina na útěku (TV film)
2005 Zločinné úmysly (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2002 Smrtící žár
Čistič
2000 Karaoke
1999 Chladné klima (TV film)
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
1998 Alien Abduction: Incident in Lake County (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Vánoční přání (TV film)
1995 She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 The Raffle
1992 Shadow of a Stranger (TV film)
1991 Vánoce na Divison Street (TV film)
1990 To (TV film)
Vrahovy ruce (TV film)
1989 Kdo je Harry Crumb?
1988 Rukojmí pro vraha
1987 Návrat Shaggyho (TV film)
Otčím
Policejní dohled
Vražedné očekávání (TV film)
1986 Brothers by Choice (TV film)
Oheň s ohněm
1985 Beze stopy (TV film)
1982 Rambo: První krev

TV seriály

2019 Snowpiercer (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace