foto

Holly Robinson Peete

  • nar. 18.9.1964 (55 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Americká herečka a zpěvačka Holly Robinson Peete se narodila 18. září 1964 rodičům Matthewovi (herec a spisovatel) a Dolores (učitelka) Robinsonovým. Rodiče se rozvedli na začátku sedmdesátých let, od té doby žila v Kalifornii se svojí matkou a starším bratrem Matthewem. Roku 1995 se vdala za slavného amerického fotbalistu Rodneyho Peeta se kterým má čtyři děti - dceru Ryan Elisabeth, syny Rodney Jackson, Roman a Robinson James. Rodney Jr. trpí autismem.

Její kariéra začala v roce 1969 kdy si poprvé zahrála díky svému otci v dětském pořadu SESAM STREET. Na základní i střední škole se dostala k několika rolím a snažila se prorazit, ale matka chtěla, aby dokončila školy s dobrým prospěchem. Poté šla studovat do New Yorku psychologii a francouštinu. I v tomto období si zahrála v několika kariérově bezvýznamných pořadech. V roce 1986 si zahrála ve filmu KAČER HOWARD, film nesklidil větší úspěch, ale poprvé byla Holly v povědomí veřejnosti. Jako zpěvačka nazpívala ústřední melodii k seriálu JUMP STREET 21, kde si střihla i roli. Pokračovala dál do rolí hlavně v seriálech např. OHEŇ GABRIELŮV nebo DOTEK ANDĚLA.

Po svatbě na herectví nezanevřela, dále hrála v seriálech. Čeští a slovenští diváci ji nejspíš znají hlavně ze seriálu LÁSKA S.R.O. z roku 2005. Od roku 2010 uvádí Talkshow bez zábran s dalšími americkými kolegyněmi. Ovšem nejvýznamnější role se dočkala až v roce 2012 kdy si zahrála v 21 JUMP STREET s Channingem Tatumem a Jonahem Hillem.

JackieBliz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Morning Show Mysteries: A Murder in Mind (TV film)
Morning Show Mysteries: Countdown to Murder (TV film)
Morning Show Mysteries: Murder Most Fair (TV film)
2018 Christmas in Evergreen: Letters to Santa (TV film)
Morning Show Mystery: Mortal Mishaps (TV film)
Morning Show Mystery: Murder on the Menu (TV film)
2017 Christmas In Evergreen (TV film)
Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
2015 Angel of Christmas (TV film)
2012 21 Jump street
2010 Speed-Dating
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Football Wives (TV film)
2002 My Wonderful Life (TV film)
1998 Vrazi v domě (TV film)
1992 Jacksons: An American Dream, The (TV film)
1986 Kačer Howard
1979 Dummy (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
My Miracle (S05E22)
Sixty Days (S05E21)
Babies and Fools (S05E17)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
What Happened to Courtney (S04E17)
Bad for the Soul (S04E15)
All Hard Parts (S04E14)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Boháč a chudá holka (S04E14)
2012 Mike a Molly (TV seriál)
Výprodej (S03E06)
Molly mezi mlýnskými kameny (S03E04)
Mike miluje dorty (S03E03)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatba (S02E23)
Zkouška v kostele (S02E22)
Loučení se svobodou (S02E21)
další epizody (9)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2003 Like Family (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Jump Street 21 (TV seriál)
Second Chances (S05E22)
Homegirls (S05E21)
Bad Day at Blackburn (S05E20)
další epizody (12)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Number One with a Bullet (S05E10)
Diplomas for Sale (S05E09)
The Girl Next Door (S05E08)
další epizody (24)
1989 Booker (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Things We Said Today (S04E12)
Parental Guidance Suggested (S04E11)
Wheels and Deals: Part 2 (S04E10)
další epizody (26)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Hell Week (S03E06)
Whose Choice Is It Anyway? (S03E05)
Coach of the Year (S03E04)
další epizody (16)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Fear and Loathing with Russell Buckins (S02E12)
Christmas in Saigon (S02E11)
How Much Is That Body in the Window? (S02E10)
další epizody (24)

Host

TV pořady

2018 Meet the Peetes (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Evening of Stars: Tribute to Patti LaBelle, An (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Jak si vybrat správné šaty (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
2001 Good Day Live (TV pořad)
1997 Sparkle Lounge (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace