foto

Rachel Chagall

  • nar. 24.11.1952 (65 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Odessa Or Bust
1995 Poslední večeře
1990 Bílý palác
1987 Gaby: A True Story

TV seriály

2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Finale: Part 2 (S06E22)
The Baby Shower (S06E20)
Maggie's Wedding (S06E19)
další epizody (11)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Hanukkah Story (S06E10)
Oh, Say, Can You Ski? (S06E09)
Making Whoopi (S06E08)
další epizody (16)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
From Flushing with Love (S05E10)
Fair Weather Fran (S05E08)
Mommy and Mai (S05E07)
další epizody (19)
1996 Chůva k pohledání (TV seriál)
Hurricane Fran (S04E11)
Tattoo (S04E09)
An Affair to Dismember (S04E08)
další epizody (12)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
An Offer She Can't Refuse (S03E13)
The Kibbutz (S03E12)
Having His Baby (S03E10)
další epizody (11)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
I've Got a Secret (S02E14)
Material Fran (S02E04)
Fran-Lite (S02E01)
další epizody (5)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Personal Business (S01E09)
Christmas Episode (S01E08)
Smoke Gets in Your Lies (S01E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2004 Nanny Reunion: A Nosh to Remember, The (TV film)
1999 Intimate Portrait: Fran Drescher (TV film)

TV pořady

2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace