foto

Patrick Chauvel

  • nar. 1949
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kdybych umřel (studentský film)
2006 L'étoile du soldat
2005 Komisař
2003 Là-haut, un roi au-dessus des nuages
2000 Selon Matthieu
1995 Nezapomeň, že zemřeš
1994 Pigalle
1992 Bitva o Diên Biên Phu
1987 Buvard à l'envers, Le (TV film)
1986 Justice de flic
1985 Blessure
Le transfuge
Passage, Le (TV film)
1984 Soudce
1982 Čest kapitána
1979 Héros n'ont pas froid aux oreilles, Les

TV seriály

2001 Central nuit (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky