foto

James Faulkner

  • nar. 18.7.1948 (69 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
Final Portrait
2016 Underworld: Krvavé války
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
2010 Ben Hur (TV film)
2009 God Thinks You're a Loser
Machotaildrop
Tři pátrači a tajemství strašidelného zámku
2008 Čistá práce
Franklyn
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Hitman
2006 Conclave, The
Kauza CIA
Meč spravedlnosti
T3I: Tři pátrači a Tajemství ostrova kostlivců
2005 Říkejte mi Kubrick
2004 Agent Cody Banks 2
Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Lady Death
2003 Hrad bude můj
2002 Klavírista
Le loup de la côte Ouest
2001 Deník Bridget Jonesové
Opičí král (TV film)
2000 Pekelný roj (TV film)
1998 Calvin v Aladinově paláci
Chraň i malá zvířátka
Komisař
Poulpe, Le
Taggart: Účtování (TV film)
Vigo
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
Strážci Apokalypsy (TV film)
1996 Čas zločinu
E=mc2
1995 Strike Force (TV film)
1994 Guinevere (TV film)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1989 Just Another Secret (TV film)
Yellow Wallpaper, The (TV film)
1988 Pes baskervillský (TV film)
1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
1985 Lace II (TV film)
Podvod (TV film)
1984 Real Life
1983 Eureka
1981 Peter and Paul (TV film)
Velekněz lásky
1980 Flashpoint Africa (TV film)
1979 Ich bin dein Killer
Svítání Zuluů
1976 Albino
1975 Nevhodné chování
1974 Abdikace
1972 Great Waltz, The

TV seriály

2017 Watership Down (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
Válečná kořist (S07E04)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
další epizody (5)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ira Deorum (S03E10)
Angelus Iratissimus (S03E09)
La Confessione Della Macchina (S03E08)
další epizody (10)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Nepřátelé člověka (S02E09)
Pád z nebes (S02E08)
další epizody (8)
Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Episode #5.8 (S05E08)
Episode #5.7 (S05E07)
další epizody (4)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Ďábel (S01E06)
další epizody (6)
Borgia (TV seriál)
Pax Vobiscum (S02E04)
Palm Sunday (S02E03)
2007 Tak & the Power of Juju (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Chandler & Co (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
1992 Blackheath Poisonings, The (TV seriál)
Covington Cross (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
Plány a touhy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v ulici Mews (S01E02)
1988 Contract, The (TV seriál)
Kdo je Bourne? (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Provize (S04E14)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
1967 Great Expectations (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)

Dokumentární

2003 Leonardo (TV seriál)
1995 Churchillův kabinet (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace