foto

Emil Karewicz

  • nar. 13.3.1923
    Wilno, Polsko
  • zem. 18.3.2020 (97 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2011 Wygrany
2002 W kogo ja się wrodziłem (TV film)
Wszyscy swieci (TV film)
2000 Bajland
1997 Sztos
1991 Szwedzi w Warszawie
1988 Sonata marymoncka
1985 Szkoda twoich lez
1984 Katastrofa w Gibraltarze
1983 Fachowiec (TV film)
Na odsiecz Wiedniowi
1981 Nežádoucí host (TV film)
Polonia restituta
1980 Droga daleka przed nami...
Dzień Wisły
Golem
Árie pro siláka
1979 Die Weichselkirschen (TV film)
Královnin otec
Plomienie
Sekret Enigmy
1978 Hallo Szpicbródka, czyli ostatni wystep Króla Kasiarzy
Haló, Kozí bradko!
Wszyscy i nikt
Zapowiedz ciszy
1975 Voják vlasti
1973 Alarm am See (TV film)
Hubal
Polizeiruf 110 - Alarm am See (TV film)
1972 Droga w świetle księżyca (TV film)
1970 Jak jsem rozpoutal druhou světovou válku
S ohněm v srdci
1969 Zbrodniarz, który ukradl zbrodnie
1967 Die gefrorenen Blitze
Paryż - Warszawa bez wizy
1966 Don Gabriel
Przedswiateczny wieczor
1963 Na bialym szlaku
Ostatni kurs
Yokmok
1961 Dnes v noci zemře město
Historia wspólczesna
Rodný list
1960 Křižáci
Spotkania w mroku
Zbieg
1959 Bílý medvěd
Ostatni strzal
Základna zemřelých
1958 Historia jednego mysliwca
Sad
Ósmy dzien tygodnia
1957 Eroica
Kanály
Skarb kapitana Martensa
Smyčka
Spotkania
1956 Kdo zrazuje
Nikodem Dyzma
1955 Vzpoura bezejmenných
1953 Varšavská epopej
1952 Chopinovo mládí
1951 Warszawska premiera

TV seriály

2013 Na dobre i na złe (TV seriál)
O włos (S15E15)
2011 Unia serc (TV seriál)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Niepokojące objawy (S06E13)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
Przyłbice i kaptury (TV seriál)
1984 Lato lesnych ludzi (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Wesele (E08)
Gołębie (E06)
20-ty stopień zasilania (E05)
další epizody (4)
1982 Polonia Restituta (TV seriál)
1979 Strachy (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
Vojáci svobody (TV seriál)
1975 Prázdniny u jezera (TV seriál)
1973 Cesty statečných (TV seriál)
1969 S nasazením života (TV seriál)
Hledaný Gruppenführer Wolf (E18)
Obležení (E15)
Edita (E14)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Velký malér (E08)
Přísně tajné (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky