foto

Prokop Holoubek

  • nar. 1978
    Vsetín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stillleben (studentský film)
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
Ztraceni v Mnichově
2011 Nic proti ničemu
2010 Herna
2002 Láska shora
2000 České Pulp Fiction a Blair Witch

TV seriály

2017 Taxikář (TV seriál)
Marie (E02)

Dokumentární

2014 MIDI LIDI (koncert)

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Láska shora

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2019 Doupě Mekyho Žbirky (TV pořad)
2017 Apollo 2016 (TV pořad)
2015 Kombo (TV pořad)
2013 Tečka páteční noci (TV pořad)
2010 Hotel Insomnia (TV pořad)
Český lev 2009 (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)