foto

Alfons Höckmann

  • nar. 26.5.1923
    Dortmund, Německá říše
  • zem. 4.3.2014 (90 let)
    Kaarst, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Raumpatrouille Orion - Rücksturz ins Kino - a.z.
1987 Flohr und die Traumfrau (TV film)
1976 Das Fräulein von Scuderi (TV film)
1975 Kennwort: Fasanenjagd München 1945 (TV film)
Wie starb Dag Hammerskjöld? (TV film)
1973 Wie wär's denn, Mrs. Markham? (TV film)
1971 Chronik der laufenden Ereignisse (TV film)
Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
1970 Sessel zwischen den Stühlen (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
Die Tauben (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
1968 Das Berliner Zimmer (TV film)
1966 Conan Doyle und der Fall Edalji (TV film)
Das Ganz große Ding (TV film)
Der Witzbold (TV film)
Die Hinrichtung (TV film)
Fall Mata Hari, Der (TV film)
Flieger Ross (TV film)
Hinter diesen Mauern (TV film)
Mann aus Brooklyn, Der (TV film)
Wechselkurs der Liebe (TV film)
1965 Kriminalmuseum - Das Nummernschild (TV film)
Nur einer wird leben (TV film)
Paris muß brennen! - Die Rettung der französischen Hauptstadt durch den General von Choltitz (TV film)
Zeitsperre (TV film)
1964 Actis (TV film)
Die Geschichte von Joel Brand (TV film)
Duell, Das (TV film)
1962 Cécile... oder Die Schule der Väter (TV film)
1961 Ein Stern in einer Sommernacht (TV film)
1955 Das heilige Experiment (TV film)
1949 Heimliches Rendezvous

TV seriály

1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Onkel Silas (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
Okay S.I.R. (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Traum eines Wahnsinnigen (E43)
1968 Hilfe, wir bauen (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1966 Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

1975 Hier sind sie richtig (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky