foto

Tomáš Sagher

  • nar. 13.12.1968 (51 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Osmy (TV film)
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2010 Domina (TV film)
2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)
1998 Třináctá klec (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1993 Zobani (TV film)
1991 Někdo zvoní (TV film)
Pravda visí na vlásku (TV film)
Svlékání kůže (TV film)
Černá Fortuna (TV film)
1985 Do zubů a do srdíčka
1983 Botulin (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Utrápené děti (S02E03)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2014 Kancl (TV seriál)
Redukce (E01)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zámek (S03E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Zlatá klec (E06)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Stopa č. 33 (S03E01)
1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)

Divadelní záznam

2007 V jámě lvové (divadelní záznam)
2002 Koločava (divadelní záznam)
1998 Brouk v hlavě (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1993 Sny noci svatojánské (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 S Hubertem do lesa (TV pořad)
2009 Hry handicapovaných talentů (TV pořad)
2007 Vlna z Brna (TV pořad) - mod.
2005 Zveme vás... na stavění máje (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky