foto

Andrej Barla

  • nar. 29.11.1940 (78 let)
    Sečovce, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Šejk (TV film)
2007 Křišťálek meč (TV film)
2004 Ruth to vidí jinak (TV film)
2003 Cesta byla suchá, místy mokrá (TV film)
Tajemný svícen (TV film)
1997 Lakomec (TV film)
Pražák (TV film)
Zlatá česká hlavička (TV film)
1993 Hotýlek v srdci Evropy
1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou (TV film)
1989 Evropa tančila valčík
1986 Do-re-mi
1984 Příliš velká šance
Rozpuštěný a vypuštěný
1983 Pod nohama nebe
1982 Když rozvod, tak rozvod
Poslední propadne peklu
Příště budeme chytřejší, staroušku!
1981 V zámku a podzámčí (TV film)
1980 Dívka s mušlí
Prázdniny pro psa
1979 Julek
Modrá planeta
Na koho to slovo padne...
1978 Kočičí princ
Čistá řeka
1977 Sázka na třináctku
Vítězný lid
1975 Holka na zabití
Osvobození Prahy
1974 Holky z porcelánu
Sokolovo
1973 Přijela k nám pouť
1972 Návraty
1971 Šance
1970 Tvář pod maskou
1969 Ezop
Svatej z Krejcárku
1967 Cesty
1966 Romance pro křídlovku
Čekají na Godota (studentský film)
1965 Zlatá reneta
1964 Vrtuľka
1960 Každý den má svoje jméno (studentský film)

TV seriály

2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Ženich (S07E03)
Štika (S07E02)
Rybníček (S07E01)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Reparát (S02E06)
Sám doma IV. (S02E03)
Jako kočka a pes (S02E02)
další epizody (4)
2001 Stříbrná paruka (TV seriál)
Koncese (E05)
Ctitelé (E04)
Milovník (E03)
další epizody (5)
1994 Prima sezona (TV seriál)
Smutné podzimní blues (E05)
Hotel pro sourozence (E04)
Zamřížovaný charleston (E03)
další epizody (5)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Slavné jméno (E12)
Útěk (E11)
Varieté (E10)
další epizody (12)
1986 Zlá krev (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2014 Vyvoleni k utrpení (TV seriál)
Osudy židovského obyvatelstva na Šumavě od konce 2. světové války (E03)
Osudy židovského obyvatelstva na Šumavě mezi roky 1938–1945 (E02)
Osudy židovského obyvatelstva na Šumavě do roku 1938 (E01)
2012 Chrám sv. Barbory v Kutné Hoře
2010 Gustav Mahler
Velikonoce v Lužici a pod Lužickými horami (TV film)
2009 Karel Klostermann (TV film)
2008 Písně proti tankům (TV film)
2007 Koleda, koleda... (TV film)
2005 František Škroup (TV film)
2004 Bedřich Smetana - cesty zrání (TV film)
2002 Uzda krásnýho života (TV film)
2001 Variace na téma Jakuba Schikanedera (TV film)
2000 Antonín Rejcha - Evropan (TV film)
Můj nejkrásnější dům
Zdeněk Liška (TV film)
1999 Věrné milování (TV film)
1998 Svět gotiky v životě a ve věčnosti (TV film)
1997 Baroko v nás (TV film)
Poznávat a sloužit (František V. Lobkowicz) (TV film)
Rekonstrukce (TV film)
1996 V zrcadle času
1995 Barokní divadlo v Českém Krumlově (TV film)
Mlha
Člověčiny Adolfa Borna (TV film)
Židovské muzeum (TV film)
1994 Pražská obec Jákobova
1967 Poslední a první

TV pořady

1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

Dokumentární

2013 Těžká léta československého filmu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace