foto

Ken Appledorn

  • nar. 20.7.1980 (40 let)
    Troy, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Festival pana Rifkina
La lista de los deseos
Malnazidos
2019 Milujeme medvědy! (TV film)
2018 Fishbone
Try
2017 Fogueo
Lugares
2016 La Plaza
Todo es de color
2014 Anochece en la India
La ignorancia de la sangre
2013 Casting
Extraordinary Tale of the Times Table, The
Obra 67
2009 Fuga de cerebros
Madre amadísima

TV seriály

2020 El último show (TV seriál)
Grasa (TV seriál)
Elita (TV seriál)
Carla (S03E01)
2018 Arde Madrid (TV seriál)
What's autorización? (E08)
Dios es Dios y yo soy yo (E07)
Más flores que a la virgen (E06)
další epizody (8)
2016 Queens (TV seriál)
2015 Allí Abajo (TV seriál)
2014 The Refugees (TV seriál)
2013 Flaman (TV seriál)
The Avatars (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
2010 Museo Coconut (TV seriál)
2008 Malviviendo (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Obra 67

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky