foto

Greg Vaughan

  • nar. 15.6.1973 (45 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem James Gregory Vaughan Junior, příležitostný herec a bývalý model se narodil 15. června 1973 v Dallasu, ve státě Texas. Byl vychováván pouze matkou spolu se svým sourozencem. Letní prázdniny trávil v městečku Fredericksburg a pracoval v restauraci jeho prarodičů. V 16 letech se dočetl o modelingovém konkurzu „Back to School“ kam poslal svoje fotky, nevyhrál, ale i tak se začal věnovat modelingu a dokonce podepsal smlouvu s modelingovou agenturou.

Krátce po maturitě na střední škole navštívil Miláno kde byl modelem díky jeho tváři a tělu několika známým návrhářům jako Giorgio Armani, Gianni Versace, Ralph Lauren. Během pobytu v Miami se rozhodl, že se stane hercem. Přestěhoval do Los Angeles. Jeho první role byly v seriálech POBŘEŽNÍ HLÍDKA, MALIBU SHORES a objevil se i v seriálu BEVERLY HILLS 90210, také v druhé řadě seriálu ČARODĚJKY jako Dan Gordon. Jeho další "důležitou" roli od roku 2002 do roku 2003 byla role v seriálu MLADÍ A NEKLIDNÍ. Poté si zahrál i v seriálu GENERAL HOSPITAL.

Greg krátce chodil s herečkou Alyssou Milano (ze seriálu Čarodějky- Phoebe Halliwell). 4. června 2006 se oženil s marocko-holandskou modelkou Touriyou Haoud. Přesně za rok 4. května 2007 se jim narodil syn, kterého pojmenovali Jathan James Vaughan. Stále žije v Los Angeles a věnuje se mnoha sportům: jezdectví, basketbalu, windsurfingu, učí se hrát na kytaru a zpívat. Je dobrým přítelem s Jasonem Thompsonem a Kelly Monaco.

Wyllou

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Very Country Christmas (TV film)
Valentine's Again (TV film)
2013 Nejlepší kamarádky
Second Chances (TV film)
Someone to Love
2011 Borderline Murder (TV film)
Sebastian
Vánoční cesta lásky (TV film)
1999 Student Affairs (TV film)
1998 Kukuřičné děti 5: Pole teroru
1997 Jedovatý břečťan 3: Pokušení
No Small Ways

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Lucifer, Stay. Good Devil. (S01E02)
Queen Sugar (TV seriál)
2015 Extant (TV seriál)
Změna scénáře (S02E01)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Jane by Design (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Snadná barva, nesnadná svatba (S04E15)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Arrangement (S06E14)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Přej si a bude ti bráno (S02E22)
Ex Libris (S02E19)
Démon filmového plátna (S02E18)
další epizody (10)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
P3 H2O (S02E08)
Jsou všude (S02E07)
další epizody (8)
1998 Legacy (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Hadí chlapec (S02E05)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano (TV film)
Where Are They Now? - 90210, Melrose and More (TV film)
2000 The Women of Charmed (TV film)

TV pořady

2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace