foto

Michael Hinz

  • nar. 28.12.1939
    Berlín, Německá říše
  • zem. 6.11.2008 (68 let)
    Mnichov, Německo

Herecká filmografie

Filmy

1996 Dům na pobřeží (TV film)
1991 Ausgetrickst (TV film)
1986 Der Hausmeister (divadelní záznam)
1985 Mamas Geburtstag (TV film)
1983 Das Gesicht auf der Wand (TV film)
Geheimsender 1212 (TV film)
Smrt Maria Ricciho
1982 Gartenlaube, Die (TV film)
1978 Die Traumfrau (TV film)
1976 Oblomows Liebe (TV film)
Rozsudek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace