foto

Władysław Kowalski

  • nar. 24.2.1936
    Żurawce, Polsko
  • zem. 29.10.2017 (81 let)
    Warsaw, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Excentrici
Paničky Dulské
Tělo
2014 Bohové
Sblížení
2013 Był sobie dzieciak
2012 Fotka
2011 Pokaż kotku, co masz w środku
2010 Mistyfikacja
Růžička
2009 Balladyna
Menší zlo
Popiełuszko. Wolność jest w nas
2008 Niezawodny system
2007 Katyň
Ogród Luizy
2006 Chłopiec na galopującym koniu
2003 Počasí na zítra
2001 Smrtící Avalon
1999 Królowa aniolów
Pan Tadeáš
1998 Spona
1997 Łóżko Wierszynina
1996 Dzien wielkiej ryby
Poznaň 56
Ptaki niebieskie
1995 Tisíce
1992 1968. Szczesliwego Nowego Roku
Cynga
Sauna (TV film)
Warszawa. Année 5703
1991 Dvojí život Veroniky
1990 Útěk z kina "Svoboda"
1989 Závrať
1987 Zázračné dítě
1986 Pěsti ve tmě
1985 Kartka z podrózy
Medium
Zabawa w chowanego (TV film)
1984 111 dni letargu
1983 Planeta krawiec
1981 Menší nebe
Trauma
W bialy dzien
1980 Bez lásky
Pokud tvoje srdce bije
Powstanie Listopadowe. 1830-1831
1979 Podivná nemocnice
1977 Wesolych swiat (TV film)
1972 Jak zabíjet lásku
1971 Gwiazda wytrwalosci (TV film)
Na dobranoc (TV film)
1970 Červená jeřabina
1968 Loutka
1964 Gdzie jestes, Luizo?
Rozwodów nie bedzie
1962 Láska ve dvaceti letech
Zloto
1961 Samson
1957 Kanály

TV seriály

2008 Doręczyciel (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VII (E07)
1974 S. O. S. (TV seriál)
1973 Czterdziestolatek (TV seriál)
1970 Kolumbowie (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Ve jménu polské republiky (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace