foto

Fede Alvarez

  • nar. 9.2.1978 (40 let)
    Montevideo, Uruguay
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Fede Alvarez se narodil v roce 1978 v Montevideu, kde s pomocí SuperVHS kamery svého otce začal už v sedmi letech natáčet loutkové filmy. Ve svých 29 letech založil vlastní produkční a postprodukční společnost a produkoval a režíroval krátký film Panic Attack, uvedený na YouTube, který se zabývá útokem mimozemšťanů na jeho domovské Montevideo.
Tento krátký scifi film ho přivedl k možnosti natočit celovečerní debut – novou verzi klasického snímku Sama Raimiho Lesní duch pro společnost Sony Pictures, která po světě utržila téměř 100 milionů dolarů.

(Falcon)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Don't Breathe 2
2018 Dívka v pavoučí síti
2016 Smrt ve tmě
2013 Lesní duch
2009 Ataque de Pánico!
2005 El Cojonudo

TV seriály

2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
La Conquista (S01E08)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Don't Breathe 2
2016 Smrt ve tmě

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 La peste

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace