foto

Johnny Pacar

  • nar. 6.6.1981 (38 let)
    Dearborn, Michigan, USA

Biografie

John Edward Pacuraru se narodil 6. června 1981 v Dearbornu, Michigan. Jako mladý snil o velké kariéře v NHL, byl nadaný hokejista. Jeho kariéru však přetnulo divadlo, nakonec se raději věnoval učení textů než hokejce a puku. Už na střední škole založil několik skupin, většinou ovlivněné punkovou hudbou.

Po dokončení střední školy se odstěhoval z Michiganu do Los Angeles. Už po dvou měsících dostal hlavní roli ve filmu PURGATORY HOUSE. Začal se objevovat v seriálech, postupně nasbíral účast v seriálech jako TRU CALLING, SOUDKYNĚ AMY, BOSTONSKÁ STŘEDNÍ, DRZÁ JORDAN nebo ODLOŽENÉ PŘÍPADY.

V roce 2005 dostal opakující se roli v seriálu LET 29. Dobrou příležitost dostal od ABC v seriálu MAKE IT OR BREAK IT, kde hraje nadějného muzikanta Damona Younga. I ve skutečnosti je dobrý muzikant, dokonce vydal i desku s názvem Moment of Time. Za roli ve filmu ZNOVU SE ZAMILOVAT byl oceněn na Orlando Film Festival.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Night Nurse (TV film)
2016 Setkání po letech
2014 Den po konci světa
Of Light and Darkness
2013 Channeling
Hot Mess (TV film)
2012 Playback
2011 Fort McCoy
Zombie Apocalypse
2010 Dead Undead, The
2009 Cryptic
Znovu se zamilovat
2008 Divoška
Front of the Class (TV film)
2007 Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV film)
2005 Now You See It... (TV film)
2004 Malá černá skříňka
Panika (TV film)
Purgatory House

TV seriály

2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Živí mrtví (S03E10)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Stage Fright (S04E20)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Manželská vražda (S05E21)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Běsnění (S04E01)
2005 Let 29 (TV seriál)
Médium (TV seriál)
When Push Comes to Shove: Part 2 (S02E01)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Star Crossed (S01E06)
2002 American Dreams (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)