foto

Fyvush Finkel

  • nar. 9.10.1922
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 14.8.2016 (93 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Game Day
2013 Other Men in Black, The
2009 Seriózní muž
2008 Urn, The
2000 Akce Pelikán
1998 The Brave Little Toaster Goes to Mars
1995 Nixon
Schelme von Schelm, Die
1993 Dobrodružství létající okurky
Poslíček
1991 Gangsteři
1990 Q & A
1986 Brighton Beach Memoirs
Mimo službu
Seize the Day
1950 Monticello, Here We Come

TV seriály

2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Odveta (S02E06)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
Chapter Twenty-One (S01E21)
Chapter Twenty (S01E20)
další epizody (14)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Six (S01E06)
další epizody (8)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Lízin saxofon (S09E03)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)
To Forgive Is Divine (S04E21)
Forget Selma (S04E20)
další epizody (13)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Small Sacrifices (S01E13)
Picket Fences (TV seriál)
This Little Piggy (S04E09)
Witness for the Prosecution (S04E08)
Down the Tubes (S04E07)
další epizody (21)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Away in the Manger (S03E10)
For Whom the Wind Blows (S03E09)
May It Please the Court (S03E08)
další epizody (23)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Blue Christmas (S02E09)
Strangers (S02E08)
Cross Examination (S02E07)
další epizody (19)
1992 Picket Fences (TV seriál)
High Tidings (S01E12)
Pageantry (S01E11)
The Snake Lady (S01E10)
další epizody (12)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

2017 If You're Not in the Obit, Eat Breakfast
2014 Theodore Bikel: In the Shoes of Sholom Aleichem
2010 When the World Breaks
2008 Jewish Americans, The (TV seriál)
Mr. Laughs: A Look Behind the Curtain
2007 Making Trouble
1996 Itzhak Perlman: In the Fiddler's House (koncert)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky