foto

Ján Dobrík

  • nar. 9.1.1985 (34 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Zločin a trest (divadelní záznam)
2013 Repríza (studentský film)
2012 Kopce ako biele slony (studentský film)

TV seriály

2018 Jsem máma (TV seriál)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Skončila som s mužmi (E01)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Dr. Ema (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2013 Klan (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
2012 Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (18)
2011 Druhý život (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
Na úteku (E11)
další epizody (13)
Aféry (TV seriál)
Posadnutý svokor (S02E10)
2009 Odsouzené (TV seriál)
První oddělení (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Smrteľný žart (S01E02)
Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2015 Tanec snů (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace