foto

Greg Anderson

  • nar. 5.4.1961 (58 let)
    New Brunswick, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
2006 Solární armagedon (TV film)
2003 Broken Saints

TV seriály

2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Business (S01E11)
2007 4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
Fear Itself (S04E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čára v písku (S10E12)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Volání mrtvých (TV seriál)
Grace (S02E02)
The Perfect Storm (S02E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Sláva bohům na výsostech (S09E05)
Počátek (S09E03)
další epizody (4)
2004 Traffic (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kritický bod (S05E17)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Pest House (S02E14)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poslední odpočinek Clydea Bruckmana (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace