foto

Martin Schulz

  • nar. 10.6.1954
    Příbram, Československo
  • zem. 23.6.2020 (66 let)
    Děčínsko, Česko

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kawasakiho růže
1996 Mňága - Happy End

TV seriály

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Opožděná vražda (E04)
2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
1996 Poledník (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Le petit journal (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1991 Sněží (TV pořad)
1990 Na hraně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky