foto

Simon Lacey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Pozdravy od vraha
2011 Lapland (TV film)
2008 Good
Lena: The Bride of Ice
2005 Open Wide (TV film)
2004 Beauty (TV film)
Tunnel of Love (TV film)
2003 Frankenstein: Birth of a Monster (TV film)
2002 Já a paní Jonesová (TV film)
2000 A Christmas Carol (TV film)
1999 The Passion (TV film)

TV seriály

2015 Hetty Feather (TV seriál)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2003 Spine Chillers (TV seriál)
2001 Mr Charity (TV seriál)
2000 Fish (TV seriál)

Dokumentární

2009 Keeping the Peace
2007 British Film Forever (TV seriál)
2006 V lůně (TV film)

TV pořady

2015 Long Lost Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky