foto

Eriko Kitagawa

  • nar. 24.12.1961 (57 let)
    Minokamo, prefektura Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Miccu no cuki (TV film)
2014 Tifani Dorama Supesharu Natsu no Owari ni, Koi wo Shita (TV film)
2013 Tsuki ni Inoru Piero (TV film)
2012 Atarašii kucu o kawanakuča - původní scénář
2010 Sunao ni narenakute - původní scénář
2009 Cheongukui woopyeonbaedalbu - původní scénář
Harufuwei - původní scénář

TV seriály

2018 Hanbun, Aoi (TV seriál)
2016 Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2012 Irodori himura (TV seriál) - původní scénář
2006 Tatta hitocu no koi (TV seriál) - původní scénář
2004 Orenji deizu (TV seriál) - původní scénář
2001 Love Story (TV seriál) - původní scénář
2000 Beautiful Life (TV seriál) - původní scénář
1999 Over Time (TV seriál) - původní scénář
1997 Saigo no Koi (TV seriál)
1996 Long Vacation (TV seriál) - původní scénář
1995 Aishiteiru to itte kure (TV seriál) - původní scénář
1994 Kimi to Ita Natsu (TV seriál)
1993 Asunaro hakušo (TV seriál) - původní scénář
Chance (TV seriál)
1992 Sugao no Mama de (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Friends After 3.11

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace