foto

Yann Ebonge

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Arrêtez-moi
2011 Et ils gravirent la montagne
2010 Clandestin (TV film)
2009 Passion selon Didier, La (TV film)
2008 La Journée de la jupe

TV seriály

2018 Nox (TV seriál)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
Chimaeras (E03)
další epizody (5)
2012 Toussaint Louverture (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Mise à l'épreuve - 2ème partie (S05E02)
Mise à l'épreuve - 1ère partie (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace