foto

Patricia Mazuy

  • nar. 22.1.1960 (57 let)
    Dijon, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Paul Sanchez est revenu!
2011 Sport pro holky
2000 Saint-Cyr
1999 Finale, La (TV film)
1988 Peaux de vaches

TV seriály

1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Dokumentární

2004 Basse Normandie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Paul Sanchez est revenu!
2000 Saint-Cyr
1999 Finale, La (TV film)
1988 Peaux de vaches

TV seriály

1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)

Dokumentární

2004 Basse Normandie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodin
2016 Slečna Nespokojená
2015 Deux Rémi, deux

Dokumentární

2016 Přijímačky
2004 Basse Normandie
1998 Comme au cinéma (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace