foto

Denzel Whitaker

  • nar. 15.6.1990 (28 let)
    Torrance, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Panther
Cut Throat City
2017 Do I Say I Do? (TV film)
2015 Back to School Mom
2014 Submerged
2013 They Die by Dawn
2011 Bez dechu
Warrior
2010 Freaknik: The Musical (TV film)
Vem si mou duši
2009 House Rules (TV film)
Táta v trapu (TV film)
Špatnej polda
2007 Síla slova
2006 Mravenčí polepšovna
2001 Training Day

TV seriály

2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Umění války (S05E22)
Nová pravidla (S05E21)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Communion (E06)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Slavnost vína (S04E08)
Pozdrav z Francie (S04E04)
Skoro normální (S04E03)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Teachers. (TV seriál)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Probuzení (S12E05)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

1994 All That (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Criminal

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Criminal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace