foto

Stribor Kusturica

  • nar. 1979
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Travelator
2007 Závěť
2004 Život je zázrak

TV seriály

2006 Život je čudo (TV seriál)

Dokumentární

2001 Super 8 Stories By Emir Kusturica

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace