foto

Věra Janků

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Kobova garáž (TV film)
2002 Udělení milosti se zamítá (TV film)
1999 Vincenz Priessnitz
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
Zlatník Ondra (TV film)
1991 Mládí na prodej (TV film)
Pacholátko (TV film)
1989 Čarodějův učeň (TV film)
1988 Píšťaličko, otloukej se (TV film)
1987 Agras 01 (TV film)
Experiment (TV film)
1984 ...a mnoho štěstí v osobním životě (TV film)
1981 3x denně kapku rosy (TV film)
Velikánský banánový dort (TV film)
1976 Druhé křídlo (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Přijmout trest (S02E17)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Promoce (S01E10)
2007 Horákovi (TV seriál)
Hra o lípu (S02E02)
Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2005 Ulice (TV seriál)
1989 U nás doma (TV seriál)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1979 Tybys (TV seriál)
Noční šichta (E02)
Lajdárna (E01)

Dokumentární

2001 Výbuch (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky