foto

Wojciech Klata

  • nar. 27.1.1976 (41 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Chlapi nepláčou
1999 Molly (TV film)
1993 Pierscionek z orlem w koronie
Schindlerův seznam
1990 Korczak
1989 Tři sta mil do nebe

TV seriály

1988 Banda Rudego Pajaka (TV seriál)
Dekalog (TV seriál)
Dekalog I (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace