foto

Oscar Sabo Jr.

  • nar. 17.8.1922
    Grünheide, Německá říše
  • zem. 18.12.1978 (56 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Damals wie heute (TV film)
1973 Bleib' wie Du bist (TV film)
Im Reservat
1972 Federlesen - Bilder aus dem Leben eines Einfallsreichen (TV film)
1971 Bleib sauber, Liebling
Die fast verkrachte Reise (TV film)
Sein Schutzengel (TV film)
1970 Kudammgeschichten (TV film)
Unternehmer (TV film)
1969 Die Ratten (TV film)
Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
Rat' mal, wer heut bei uns schläft...?
Tommy Tulpe (TV film)
1967 Kaviar und Linsen (TV film)
1963 Bezauberndes Fräulein (TV film)
Die Wölfe (TV film)
1962 Jeder stirbt für sich allein (TV film)
1957 Cardillac (TV film)
1956 Charleys Tante
Spion für Deutschland
1955 Bezauberndes Fräulein (TV film)

TV seriály

1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Eiserne Gustav, Der (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Dein gutes Recht (TV seriál)
Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1972 Die Schöngrubers (TV seriál)
Sprungbrett (TV seriál)
1971 Familie Werner auf Reisen (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Familie Bergmann (TV seriál)
1967 Großer Mann, was nun? (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)
1963 Interpol (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky