foto

Beth Behrs

  • nar. 26.12.1985 (33 let)
    Lancaster, Pennsylvania, USA

Biografie

Beth se narodila 26. prosince 1985 v americkém městečku Lancaster, Pennsylvania. Její rodiče pracují ve školství. Má o šest let mladší sestru. Jako malá hrála fotbal a cestovala po celém východním pobřeží. Stejně tak hrála i v divadle.

V patnácti letech se s rodinou přestěhovala do Kalifornie. Navštěvovala Tamalpais High School a byla přijata do exkluzivního programu. Vystudovala American Conservatory Theater v San Francisku. V roce 2004 odešla studovat herectví na UCLA School of Theater. Díky tomu, že skvěle zpívala, tak získala stipendium a byla oceněna Young Musician's Foundation Vocal Scholarship.

Její první role byla ve filmu PRCI, PRCI, PRCIČKY: KNIHA LÁSKY a natáčela jí v roce 2009 v kanadském Vancouveru. Zahrála si i po boku takové legendy jako Christopher Lloyd a to v nezávislé komediální sérii SERIAL BUDDIES, který vypráví o skupině nešikovných sériových vrahů.

Dostala i epizodní roličky v krimi seriálech CASTLE a NCIS: LOS ANGELES. Pak přišla její prozatím nejvýraznější role, v seriálu 2 BROKE GIRLS. Tady hraje postavu Caroline Channing, zhýčkanou dcerušku, která je donucena se stát servírkou.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hello, My Name Is Doris
2014 Chasing Eagle Rock
2013 Univerzita pro příšerky
2012 Route 30, Too!
2011 Adventures of Serial Buddies
2009 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky

TV seriály

2019 The Neighborhood (TV seriál)
Episode 21 (S02E21)
Episode 20 (S02E20)
Episode 19 (S02E19)
další epizody (31)
2018 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Fundraiser (S01E11)
Welcome to Neighborhood Justice (S01E10)
Welcome to the Dinner Guest (S01E09)
další epizody (11)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Férové odloučení (S11E14)
2017 2 $ocky (TV seriál)
A 2 $ocky: Film (S06E22)
A rozpal mě na pódiu (S06E21)
A kuželkový trapas (S06E20)
další epizody (11)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A letadla, prsty a automobily (S06E11)
A dokonalá bouře (S06E10)
A z očí do očí (S06E09)
další epizody (28)
2015 2 $ocky (TV seriál)
A teambuilding (S05E05)
A velké nedorozumění (S05E04)
A svatební dort (S05E03)
další epizody (20)
2014 2 $ocky (TV seriál)
A půjčka na Vánoce (S04E07)
A byt pro modelky (S04E06)
A obchodní značka (S04E05)
další epizody (19)
2013 2 $ocky (TV seriál)
A francouzský polibek (S03E12)
A život po smrti (S03E11)
A první den ve škole (S03E10)
další epizody (24)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A velké svátky (S02E12)
A tichá společnice (S02E11)
A slavnostní otevření (S02E10)
další epizody (24)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
A test reality (S01E11)
A velmi vánoční díkůvzdání (S01E10)
další epizody (12)
Pěkné drsňačky (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrtící pizza (S03E20)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Porucha (S02E11)

Host

TV pořady

2018 Stand Up To Cancer (TV pořad)
2015 Repeat After Me (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Annual Crafts & Arts Contest, The (TV pořad)
People's Choice Awards 2012 (TV pořad)
The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(23)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace