foto

Pepo Blasco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El código interior
No deixis que m'enfonsi
2019 Život bez Sáry Amatové
2018 Jean-François y el Sentido de la Vida
Vaca
2017 Statečná
2016 Cerca de tu casa
2014 Asmodexia
2012 Fènix 11·23
2010 Blog
Bruc. La llegenda

TV seriály

2017 Com si fos ahir (TV seriál)
2012 Gran Nord (TV seriál)
2011 Ermessenda (TV seriál)
Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
Ull per ull (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky