foto

Melanie Papalia

  • nar. 11.7.1984 (35 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • The Den (2013)

    - V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Za každou cenu
2014 Extraterrestrial
2013 Hats Off to Christmas! (TV film)
The Den
2012 Indie Jonesing
Smiley
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
Wannabe Macks
2010 Confined
Frankie & Alice
Super Hybrid
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
Dancing Trees
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
Vánoční výlet
2008 Sweet Amerika
2007 Postal
2005 Intelligence (TV film)

TV seriály

2019 You Me Her (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (20)
2018 You Me Her (TV seriál)
Dickless in Seattle (S03E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Kathryn (S01E10)
Room 101 (S01E05)
2014 Motiv (TV seriál)
Udělali ze mne zločince (S02E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Kdo s koho (S04E06)
Planý slib (S04E05)
Na dluh (S04E04)
další epizody (6)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
2009 Assistants, The (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Shadow (S01E16)
2005 Godiva's (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Smallville (TV seriál)
Kouzlo (S04E08)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace