foto

Carlos Ponce

  • nar. 4.9.1972 (45 let)
    Santurce, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Single in South Beach
Špión
2014 Zvonilka a piráti
2009 Trable v ráji
2006 Jen trošku štěstí
Loučení se svobodou (TV film)
Vloupání (TV film)
Zmizelý (TV film)
2005 Complete Guide to Guys
Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Meet Me in Miami
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství

TV seriály

2014 Cristela (TV seriál)
2013 Santa Diabla (TV seriál)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2007 Dame chocolate (TV seriál)
2004 Maya a Miguel (TV seriál)
2003 Ángel de la guarda, mi dulce compañía (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1994 Guadalupe (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Latin Beat, The (TV film)

TV pořady

2006 Miss Universe 2006 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace