foto

Carlos Ponce

  • nar. 4.9.1972 (46 let)
    Santurce, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Single in South Beach
Špión
2014 Zvonilka a piráti
2009 Trable v ráji
2006 Jen trošku štěstí
Loučení se svobodou (TV film)
Vloupání (TV film)
Zmizelý (TV film)
2005 Complete Guide to Guys
Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Meet Me in Miami
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství

TV seriály

2019 Jugar Con Fuego (TV seriál)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 5/5 (S06E05)
Posvátné město 4/5 (S06E04)
Posvátné město 3/5 (S06E03)
další epizody (5)
2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
The Maid Who Knew Too Much (S04E06)
A Time To Spill (S04E05)
další epizody (7)
2014 Cristela (TV seriál)
2013 Santa Diabla (TV seriál)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Thirteen: The Lyin', the Bitch and the Wardrobe (S02E06)
Chapter Eleven: The F-Word (S02E04)
Chapter Ten: Let It Be (S02E03)
další epizody (4)
2007 Dame chocolate (TV seriál)
2004 Maya a Miguel (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
Ángel de la guarda, mi dulce compañía (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
The Other End of the Telescope (S02E14)
1994 Guadalupe (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Latin Beat, The (TV film)

Host

TV pořady

2006 Miss Universe 2006 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace