foto

Allison Miller

  • nar. 2.9.1985 (33 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Allison se narodila 2. září 1985 v italském Římě. Její otec pracoval v novinách, a proto se často stěhovala. Vyrůstala na několika místech USA ve státech Kentucky, Pennsylvania nebo Florida. Allison vystudovala Maclay School v Tallahassee. Chodila i na Floridskou Univerzitu a patřila do sesterstva Delta Kappa.

V roce 2006 se přestěhovala do Hollywoodu, aby se naplno věnovala svojí kariéře. Mluví plynně španělsky a francouzsky, umí hrát na klavír a kytaru. První epizodní role dostala v seriálech GENERAL HOSPITAL, CSI: NEW YORK, ZOUFALÉ MANŽELKY nebo BOSTON LEGAL.

V roce 2009 získala pravidelnou roli v seriálu KINGS pro televizi NBC. Ztvárnila tady princeznu Michelle Benjamin. Zahrála si i ve dvou filmech ZNOVU 17 a KREV: POSLENDÍ UPÍR. Na podzim 2011 si ji do svého seriálu vyhlídla stanice FOX, a tak nastoupila do role Skye v TERRA NOVĚ.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Us
2015 Strange Calls (TV film)
2014 There's Always Woodstock
Zrození ďábla
2010 Betwixt (TV film)
Some of the Parts
2009 Krev: Poslední upír
Znovu 17
2007 Zkřížené cesty
2006 Lucy's Piano

TV seriály

2019 A Million Little Things (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (17)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Christmas Wishlist (S01E10)
Perspective (S01E09)
Fight or Flight (S01E08)
další epizody (10)
13 Reasons Why (TV seriál)
The Box of Polaroids (S02E12)
Bryce and Chloe (S02E11)
Smile, Bitches (S02E10)
další epizody (12)
2017 Incorporated (TV seriál)
Golden Parachute (E10)
Burning Platform (E09)
Operational Realignment (E08)
další epizody (5)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Human Resources (E03)
další epizody (5)
2013 Go On (TV seriál)
Fast Breakup (E21)
Ring and a Miss (E17)
Go Deep (E16)
další epizody (6)
2012 Go On (TV seriál)
Back, Back, Back... It's Gone! (E10)
Dinner Takes All (E09)
Videogame, Set, Match (E08)
další epizody (9)
Private Practice (TV seriál)
Too Much (S05E14)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The New King: Part One (E11)
Javelin (E10)
další epizody (12)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Guardians and Gatekeepers (S05E02)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Bostonské trhání testů (S04E09)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Oedipus Hex (S03E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti a Art (S03E08)
Odložené případy (TV seriál)
Krásný Blázínek (S03E19)
2005 Menciův svět (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace