foto

James Frawley

  • nar. 29.9.1936
    Houston, Texas, USA
  • zem. 22.1.2019 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Spellbound (TV film)
2002 Nancy Drew (TV film)
2000 Tři panáci (TV film)
1998 Mr. Headmistress (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Stalo se o Vánocích (TV film)
1996 Harrisonův případ (TV film)
1995 Osudné svědectví (TV film)
1994 Další půlnoční běh (TV film)
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1990 Secret Life of Archie's Wife, The (TV film)
1988 Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1987 Assault and Matrimony (TV film)
Saint in Manhattan, The (TV film)
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1986 Adam's Apple (TV film)
1985 Americká zmrzlina
1984 Outlaws, The (TV film)
1979 The Muppet Movie
1976 Velký autobus
1975 Delancey Street: The Crisis Within (TV film)
1973 Kid Blue
1971 Christian Licorice Store, The

TV seriály

2009 Private Practice (TV seriál)
Second Chances (S02E14)
Chirurgové (TV seriál)
Do temnot půjdu za tebou... (S05E17)
2008 Private Practice (TV seriál)
Tempting Faith (S02E07)
Chirurgové (TV seriál)
Anatomie války (S05E06)
Riziko ztráty zdravého rozumu (S04E15)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bridge (S01E05)
Side Order of Life (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Burning Sensation (S02E09)
Chirurgové (TV seriál)
Láska a závislost (S04E02)
Jizvy a suvenýry (S03E18)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Speed Demon (S02E14)
2006 Po právu (TV seriál)
Brothers and Sisters (E02)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Man's Ridge (S01E16)
Last Execution (S01E14)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Rentgenové oči (S01E04)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part IV (S01E04)
Ally McBealová (TV seriál)
Ally McBealová (S01E01)
Válka špionů (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Time to Kill (S03E07)
1995 Central Park West (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Every Day a Little Death (S02E04)
Full Moon (S01E21)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
With the Greatest of Ease (S01E04)
Země 2 (TV seriál)
1993 South Beach (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sweeps (S04E01)
Right to Counsel (S03E12)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Helpless (S03E06)
Cradle to Grave (S02E18)
Severance (S02E13)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda jako autoportrét (S09E01)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
If Thoughts Could Kill (S01E04)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Jak vytočit vraždu (S07E04)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1977 All That Glitters (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Zkus mě chytit (S07E01)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace